• +381648788999
  • info@progps.rs
  • Belgrade, Serbia

Teltonika FMC 125


Teltonika FMC125 je inovativni uređaj za GPS praćenje koji pruža pouzdane i precizne informacije o lokaciji vaših vozila i objekata. Ovaj uređaj je idealan za poslovne i privatne korisnike koji žele da osiguraju svoje vozne parkove i pokretne objekte.

FMC125 je jednostavan za instalaciju i konfigurisanje, a sa svojim malim dimenzijama se lako može smestiti u vozilo ili objekat. Uređaj radi na GSM/GPRS mreži i koristi GPS tehnologiju za precizno praćenje lokacije vaših vozila i objekata.

Ono što FMC125 čini posebnim je njegov 4G čip koji ispunjava nove standarde koje stupaju na snagu od 1.7.2023. u EU. Ovo znači da će FMC125 biti u skladu sa najnovijim standardima i pružati još pouzdanije i preciznije informacije o lokaciji vaših vozila i objekata.

Ovaj uređaj nudi brojne funkcije koje će vam pomoći da pratite i upravljate svojim vozilima i objektima. Na primer, možete postaviti geo-ograničenja i dobiti obaveštenja kada vozilo ili objekat napusti određeno područje. Takođe, možete pratiti brzinu vozila i detektovati prekoračenje brzine. Osim toga, FMC125 vam pruža mogućnost praćenja potrošnje goriva, što vam omogućava da optimizujete vašu potrošnju goriva i smanjite troškove.

FMC125 se povezuje na ProGPS aplikaciju, sofisticiranu softversku platformu za GPS praćenje koja vam pruža detaljne informacije o vašim vozilima i objektima. Aplikacija vam omogućava da vidite mapu sa lokacijom vaših vozila i objekata, kao i da pratite njihovo stanje u realnom vremenu. Takođe, možete dobiti izveštaje o vožnji i potrošnji goriva, što vam pomaže da bolje upravljate vašim vozilima i objektima.

Uređaj Teltonika FMC125 je izuzetno pouzdan i siguran za upotrebu. Ovaj uređaj je testiran i sertifikovan po standardima EU i FCC, što garantuje njegovu pouzdanost i kvalitet.

Ako želite da saznate više o Teltonika FMC125 uređaju za GPS praćenje i ProGPS aplikaciji, kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado pomoći da odaberete uređaj i platformu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Naš tim stručnjaka za GPS praćenje će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne i pomoći vam da izaberete uređaj i platformu koji će vam najbolje odgovarati.