• +381648788999
  • info@progps.rs
  • Belgrade, Serbia

Praćenje mobilnih telefona

Aplikacija za praćenje mobilnih telefona je softversko rešenje koje vam omogućava da pratite lokaciju vaših komercijalnih radnika na terenu, čak i u situacijama kada nije moguće pratiti vozilo. Ova aplikacija vam pruža detaljne informacije o kretanju vaših radnika, kao i o stanju njihovih zadataka.

Kada vaši komercijalni radnici obavljaju posao na terenu, važno je imati uvid u njihovu lokaciju kako biste bili sigurni da su na pravom mestu u pravo vreme. Ova aplikacija vam omogućava da pratite lokaciju vaših radnika u realnom vremenu, što vam daje potpunu kontrolu nad njihovim kretanjem.

Aplikacija za praćenje mobilnih telefona vam takođe pruža mogućnost da postavite geo-ograničenja i dobijete obaveštenja kada vaši radnici napuste određeno područje. Na taj način možete biti sigurni da su vaši radnici na mestu gde treba da budu, a ako napuste određeno područje, možete ih kontaktirati i proveriti da li je sve u redu.

Osim praćenja lokacije, ova aplikacija vam takođe pruža mogućnost da pratite radne zadatke vaših radnika i da im dodeljujete nove zadatke. Možete pratiti napredak u izvršavanju zadatka i dobiti obaveštenja kada je zadatak završen. Na taj način možete biti sigurni da vaši radnici obavljaju svoj posao u skladu sa planom i da su produktivni.

Aplikacija za praćenje mobilnih telefona je jednostavna za upotrebu i dostupna je na različitim uređajima, uključujući pametne telefone i tablete. Ova aplikacija je takođe prilagodljiva vašim potrebama, tako da možete prilagoditi prikaz informacija prema vašim preferencijama.

Ako želite da saznate više o aplikaciji za praćenje mobilnih telefona ili drugim sličnim aplikacijama za kontrolu komercijalnih radnika na terenu, kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado pomoći da pronađete najbolje rešenje za vaše potrebe. Naš tim stručnjaka za GPS praćenje će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne i pomoći vam da odaberete aplikaciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

ProGPS d.o.o. Beograd | Knez Mihailova 33, 11000 Beograd | PIB: 106816841 | MB: 20686383