• +381648788999
  • info@progps.rs
  • Belgrade, Serbia

ProGPS platforma

Aplikacija za GPS praćenje je softverska platforma koja vam omogućava da pratite lokaciju vaših vozila i objekata u realnom vremenu. Ova aplikacija vam pruža detaljne informacije o vašem voznom parku ili drugim pokretnim stvarima, kao i o kretanju i stanju vaših vozila i objekata.

Jedna od popularnih aplikacija za GPS praćenje je ProGPS, koja vam omogućava da pratite vaše vozne parkove i objekte u realnom vremenu. Ova aplikacija je jednostavna za upotrebu i nudi brojne funkcije koje će vam pomoći da upravljate vašim vozilima i objektima.

ProGPS aplikacija vam omogućava da vidite mapu sa lokacijom vaših vozila i objekata, kao i da pratite njihovo kretanje u realnom vremenu. Takođe, možete postaviti geo-ograničenja i dobiti obaveštenja kada vozilo ili objekat napusti određeno područje. Osim toga, možete pratiti brzinu vozila i detektovati prekoračenje brzine. Aplikacija vam takođe pruža mogućnost praćenja potrošnje goriva, što vam omogućava da optimizujete vašu potrošnju goriva i smanjite troškove.

ProGPS aplikacija vam takođe pruža izveštaje o vožnji i potrošnji goriva, što vam pomaže da bolje upravljate vašim vozilima i objektima. Ovi izveštaji vam daju detaljne informacije o vožnji, uključujući vreme i datum polaska i dolaska, pređenu kilometražu, prosečnu brzinu, potrošnju goriva i još mnogo toga.

ProGPS aplikacija je jednostavna za upotrebu i dostupna je na različitim uređajima, uključujući računare, tablete i pametne telefone. Ova aplikacija je takođe prilagodljiva vašim potrebama, tako da možete prilagoditi prikaz informacija prema vašim preferencijama.

Ako želite da saznate više o ProGPS aplikaciji ili drugim sličnim aplikacijama za GPS praćenje, kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado pomoći da pronađete najbolje rešenje za vaše potrebe. Naš tim stručnjaka za GPS praćenje će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne i pomoći vam da odaberete aplikaciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

ProGPS d.o.o. Beograd | Knez Mihailova 33, 11000 Beograd | PIB: 106816841 | MB: 20686383