Troškovi koji nastaju uvođenjem i korišćenjem ovog sistema su znatno manji od ostvarenih ušteda i sistem, kroz veoma kratak vremenski period, sam sebe otplati. Jednostavno, kvalitetno i delotvorno ostvarite velike uštede. Zbog sigurnosti, optimizacije kapaciteta, nadzora nad potrošnjm goriva, pređenog puta itd.

Korišćenjem ProGPS sistema mogu se ostvariti znatne finansijske uštede u smislu smanjenja troškova voznog parka, povećanja učinkovitosti i produktivnosti, smanjenja papirologije, a moguć je i trenutni uvid u aktivnosti na terenu te je poboljšana zaštita vozila i vozača.

Upravljanje voznim parkom jednostavno je, kvalitetno i delotvorno, a usluga omogućava olakšano planiranje i upravljanje vozilima, planiranje i optimiziranje ruta, trenutni uvid u položaj svih vozila i samim tim zavisno od potreba, može se proširiti i na niz dodatnih opcija.

Smanjujete potrošnju goriva. Činjenica da su pod stalnim nadzorom će naterati vozače da racionalnije koriste vozila, što utiče i na smanjenje prosečne potrošnje goriva i nepotrebnih pređenih kilometara…