O nama

Osnovnu delatnost kompanije ProGPS predstavlja razvijanje i implemetacija sistema za praćenje i pozicioniranje vozila. Naši korisnici su velike i male firme koje su uvođenjem našeg sistema ostvarile velike uštede smanjenjem potrošnje goriva i amortizacije, povećale produktivnost kroz bolju organizaciju transporta i onemogućili zloupotrebu firminog vozila. Kompanija ProGPS je profesionalno orijentisana prema poslovnim korisnicima ne želeći samo da proda servis, uslugu, opremu nego da sa poslovnim korisnicima gradi partnerski odnos sa razmenom stečenog znanja.

Naša misija i vizija

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija i vizija oslikavaju svrhu postojanja naše kompanije na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u ispunjavanju zahteva, potreba i očekivanja naših korisnika kroz neprekidno unapređenje kvaliteta naših usluga.

Naše vrednosti

Poslujemo sa integritetom i ispunjavamo obećanja klijentima, predano nastojimo da budemo izuzetni u svemu što radimo, prema svima se ophodimo otvoreno, iskreno i sa poštovanjem…